Antena 3 CNN Actualitate Nici Ronaldo nu scapă de Coronavirus. Starul portughez a fost depistat pozitiv, înaintea meciului cu Suedia

Nici Ronaldo nu scapă de Coronavirus. Starul portughez a fost depistat pozitiv, înaintea meciului cu Suedia

Cristiano Ronaldo s-a infectat cu Coronavirus. Anunţul a fost făcut de Federaţia Portugheză de Fotbal, înaintea meciului pe care naţionala lusitană urmează să-l aibă împotriva Suediei, în Nations League.

Nici Ronaldo nu scapă de Coronavirus. Starul portughez a fost depistat pozitiv, înaintea meciului cu Suedia
Sursa foto: Facebook/Cristian Ronaldo
de Cristi Popovici    |    13 Oct 2020   •   17:58

Starul portughez a fost plasat în izolare şi va rata meciul pe care naţionala sa îl va disputa în această seară contra Suediei în Liga Naţiunilor.

Cristian Ronaldo a ieşit pozitiv la testul efectuat întregului staf şi a părăsit deja cantonamentul.

Vedeta lui Juventus Torino intrase zilele trecute în conflict cu şefii de la echipa de club după ce refuzase să intre în carantină după ce doi angajaţi de la Juventus au fost depistaţi pozitiv. Ronaldo a jucat împotriva Franţei, duminică, iar astăzi s-a descoperit că este bolnav.

Potrivit regulilor din Italia, Cristian Ronaldo va sta în izolare 10 zile, timp în care va urma un tratament pentru a se vindeca. Va lipsi la cel puţin alte două partide în perioada următoare, printre care şi confruntarea cu Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu, din Champions League.

×
Subiecte în articol: Cristian Ronaldo
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close