Antena 3 CNN Actualitate Cristina Țopescu a murit. Jurnalista Sanda Nicola: "Moartea face parte din viață, e singura mare certitudine, dar tot e greu să o accepți"

Cristina Țopescu a murit. Jurnalista Sanda Nicola: "Moartea face parte din viață, e singura mare certitudine, dar tot e greu să o accepți"

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani. O vecină a sunat la 112 pentru că nu o mai văzuse de pe 19 decembrie. Polițiștii au găsit-o în pat, îmbrăcată de somn, fără urme de violență.

Cristina Țopescu a murit. Jurnalista Sanda Nicola: "Moartea face parte din viață, e singura mare certitudine, dar tot e greu să o accepți"
13 Ian 2020   •   00:01

Jurnalista Sanda Nicola a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook după ce a aflat de moartea Cristinei Țopescu. 

"Ziua a început cu vestea că a murit prietenul nostru Bogdan Lupescu, marele om de reportaj. De ore bune căutam conexiuni de avioane să vedem cum putem ajunge la înmormântarea de miercuri. Începusem să scriu un text în memoria lui când am aflat că a murit și Andrei Nicolae Neagu. Buimacă, încercam să reiau ceea ce simțeam să pun în cuvinte despre moartea lui Bogdan și a lovit încă un trăsnet... Cristina Țopescu!

Știu, moartea face parte din viață, e singura mare certitudine, dar tot e greu să o accepți când vine atât de aproape de tine.

Doamne, te rog, odihnește-i!", a scris Sanda Nicola pe Facebook. 

×
Subiecte în articol: Cristina Topescu sanda nicola
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close