Antena 3 CNN Actualitate Cristina Țopescu a murit! Nimeni de la locul de muncă nu știa de dispariția acesteia - Jurnalista era consiliera Ministrului Sănătății

Cristina Țopescu a murit! Nimeni de la locul de muncă nu știa de dispariția acesteia - Jurnalista era consiliera Ministrului Sănătății

Cristina Ţopescu a fost găsită moartă în casă, duminică seara, după ce o vecină, apropiată a acesteia, a sunat la 112 și a anunțat că nu a mai văzut-o de 3 săptămâni. 

Cristina Țopescu a murit! Nimeni de la locul de muncă nu știa de dispariția acesteia - Jurnalista era consiliera Ministrului Sănătății
13 Ian 2020   •   11:55

Vlad Voiculescu  a vorbit despre contractul pe care prezentatoarea TV îl avea cu Ministerul Sănătății și faptul că nu se știa la locul de muncă de dispariția acesteia.  Cristina Țopescu era consilierul personal al secretarului de stat Horațiu Moldovan. 

”Contractul de consilier în Ministerul Sănătății presupune o prezență zilnică la muncă. Există o condică de prezență pe care o semnezi atunci când vii la muncă” a explicat Vlad Voiculescu la Libertatea. 

Purtătorul de cuvânt al Mininisterului Sănătății a declarat pentru Libertatea că echipa din cadrul Ministerului a încercat să o contacteze în mai multe rânduri, „cu insistență, dar fără rezultat”. 

”Cristina Țopescu era încadrată în funcția de consilier personal, la cabinetul unuia dintre secretarii de stat, începând din 27 noiembrie 2019. Conform legislației în vigoare, atributiile consilierului personal, sunt stabilite de către șeful direct”.

 

×
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close