Antena 3 CNN Actualitate Cristina Verona şi mama ei se aflau sub influenţa alcoolului în momentul decesului

Cristina Verona şi mama ei se aflau sub influenţa alcoolului în momentul decesului

Cristina Verona şi mama ei se aflau sub influenţa alcoolului în momentul decesului
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Iul 2011   •   16:34

Examenele toxicologoce în cazul Cristinei Verona şi al mamei ei au fost finalizate. Potrivit acestora, atât Cristina Verona cât şi mama ei se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, în momentul decesului. Jurnalista avea o alcoolemie de 0,85 grame la mie, iar mama ei de 2,3 grame la mie, au declarat surse medico-legale pentru Mediafax.

Examenele toxicologice nu au relevat prezenţa de droguri sau de alte substanţe ilegale. Necropsia în cazul celor două femei a fost finalizată în 8 iulie, trei zile mai târziu trupurile fiind ridicate de la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti.

La data de 5 iulie, Cristina Verona, în vârstă de 44 de ani, şi mama acesteia, Elena Pârvulescu, de 77 de ani, au fost găsite moarte în locuinţa lor din cartierul Primăverii din Bucureşti.

Potrivit concluziile criminaliştilor şi legiştilor, Elena Pârvulescu a murit "în urma unei asfixii mecanice prin obturarea orificiului oro-nazal şi prin comprimare toracică", iar fosta jurnalistă a murit "prin asfixie prin spânzurare".

În apartamentul în care locuiau cele două femei nu au fost găsite urme de efracţie, uşa de acces fiind încuiată din interior.

 

×
Subiecte în articol: jurnalista alcool mama
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close