Antena 3 CNN Actualitate Cristoiu, scenariu incendiar: Tudorel Toader, remaniat!

Cristoiu, scenariu incendiar: Tudorel Toader, remaniat!

Cristoiu, scenariu incendiar: Tudorel Toader, remaniat!
13 Sep 2018   •   17:49

Jurnalistul Ion Cristoiu a lansat, pe blogul său, un scenariu incendiar legat de o posibilă remaniere a ministrului justiției, Tudorel Toader.

"Liviu Dragnea și-a arătat supărarea că Tudorel Toader nu se grăbește să găsească o soluție la chestiunea amnistiei, care, vorba lui, nu e o iluzie juridică.

Tudorel Toader răspunde clar, cu subiect și predicat, că în privința amnistiei nu există la Ministerul Justiției nici măcar o luare în discuție a unui proiect de act normativ – fie lege, fie OUG – privind amnistia.

Mai mult îngropînd definitiv visurile lui Liviu Dragnea, el arată că și în cazul unei legi inițiate nu de Minister (atenție!), ci de Parlament, corupția nu poate fi inclusă printre faptele amnistiate. Păi Liviu Dragnea flutură baronilor pe la nas cîrnatul cu amnistia pentru fapte de corupție și nu cu amnistia în general. Prin declarațiile sale, Tudorel Toader i-a lăsat lui Liviu Dragnea doar sfoara de la cârnaț. (...)

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Tudorel Toader. (...) Va fi printre miniștrii remaniați?", a scris Ion Cristoiu, pe blogul său.

Informația a fost comentată de Cătălina Porumbel și invitații săi, joi, la Ediție specială.

×
Subiecte în articol: tudorel toader
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close