Antena 3 CNN Actualitate Cristoiu, teorie-bombă în scandalul momentului: Totul a fost plănuit de Servicii!

Cristoiu, teorie-bombă în scandalul momentului: Totul a fost plănuit de Servicii!

Ion Cristoiu afirmă că Ionel Eugen Adrian, director general al UNIFARM, a fost folosit de servicii pentru a crea falsa impresie că guvernanţii reacţionează la acuzaţiile că se folosesc de starea de alertă pentru a face afaceri prin achiziíi aranjate.

Cristoiu, teorie-bombă în scandalul momentului: Totul a fost plănuit de Servicii!
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
de Gabriel Dano    |    24 Iun 2020   •   17:00

Jurnalistul spune că Ionel Eugen Adrian a făcut Academia SRI, o dovadă că este omul serviciilor fiind faptul că nu a fost reţinut, ci pus sub control judiciar 60 de zile pentru acuzaţia că ar fi cerut mită 700.000 de euro pentru atribuirea unui contract de achiziţii măşti de protecţie şi combinezoane.

„Băi procurorule, băi DNA, las-o încolo că pute (...) Ăsta a făcut Academia SRI. Dacă nu era de-al lor, îl reţinea. 24 de ore. De ce îl reţinea? Pentru lucruri din ăstea, alţii au fost arestaţi preventiv. Îl reţinea şi cu propunere de arestare preventivă îl trimitea la judecătorie şi judecătorii spuneau 'nu, domnule'. Nu înţelegeţi că ei au cerut consemnare la domiciliu? Şi noi am stat arestaţi la domiciliu şi nu am cerut 700.000 de euro”, afirmă Ion Cristoiu în jurnalul său video de pe cristoiublog.ro.

Cristoiu spune că anchetarea directorului Unifarm este doar un plan bine pus la punct.

„Părerea mea este următoare. El este de al băieţilor şi au zis 'băi, avem o problemă trebuie să facem şi noi ceva să nu zică ăştia că noi nu facem, că pute'. Era clar că au făcut achiziţii. Cred că e ofiţer. Şi-atunci au zis, 'alo, domnul ofiţer, te laşi domne, ce mare brânză?'. O să ziceţi cum să te laşi aşa? Păi, nu ştiţi ce sunt serviciile? Dacă lucrezi acolo îţi zice 'te duci şi te laşi arestat. Cât? Un an. Te laşi arestat şi peste un an noi te eliberăm' (...) oricum, nu e arestat. Cel mai important este să nu te reţină, are control judiciar pe 60 de zile”, a mai spus jurnalistul.

×
Subiecte în articol: Ionel Eugen Adrian unifarm Ion Cristoiu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close