Antena 3 CNN Actualitate Cristoiu, teorie-șoc. Pe ce se bazează Klaus Iohannis în ultimele sale acțiuni. Veste proastă pentru PSD

Cristoiu, teorie-șoc. Pe ce se bazează Klaus Iohannis în ultimele sale acțiuni. Veste proastă pentru PSD

Cristoiu, teorie-șoc. Pe ce se bazează Klaus Iohannis în ultimele sale acțiuni. Veste proastă pentru PSD
15 Ian 2019   •   00:03

Mihai Gâdea a prezentat, luni, la "Sinteza Zilei", dovada faptului că Augustin Lazăr a semnat clasarea dosarului lui Klaus Iohannis.

Este vorba de documentul semnat de Lazăr în calitate de procuror general al Parchetului Curții de Apel Alba pentru un dosar al președintelui, la câteva zile după momentul în care candidatul Klaus Iohannis devine președintele României.

În consecință, procurorul Augustin Lazăr va trebui să iasă să explice sau să-și demisia, a doua variantă fiind improbabilă, potrivit jurnalistului Ion Cristoiu.

Nici Klaus Iohannis nu va reacționa după dezvăluirea de la "Sinteza Zilei", e de părere Ion Cristoiu, care a prezentat motivele ultimelor acțiuni ale președintelui:

"Tot ce face e dominat de această teză: el e președinte cu "P" mare, știe că actuala coaliție e la pământ, e buimăcită și reacționează după ce face el și cred că l-a încredințat cineva că victoria în alegeri nu depinde de atitudinea lui față de poporul român", a spus Ion Cristoiu.

Jurnalistul afirmă că PSD ar trebui să-l suspende pe Klaus Iohannis

Citește și: Sinteza Zilei. Nucleara pentru Klaus Iohannis și Augustin Lazăr

Citește și: CSM respinge arestarea lui Lucian Onea şi a lui Mircea Negulescu

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close