Antena 3 CNN Actualitate Acestea sunt criteriile pentru ca măsurile să se relaxeze în România. Alexandru Rafila a dezvăluit formula: Totul depinde de noi!

Acestea sunt criteriile pentru ca măsurile să se relaxeze în România. Alexandru Rafila a dezvăluit formula: Totul depinde de noi!

Alexandru Rafila a vorbit despre criteriile pe care România trebuie să le îndeplinească pentru ca măsurile să se relaxeze. Reprezentantul OMS al României a spus în exclusivitate, la Antena 3, că totul depinde de modul cum acționează cetățenii.

Acestea sunt criteriile pentru ca măsurile să se relaxeze în România. Alexandru Rafila a dezvăluit formula: Totul depinde de noi!
Sursa foto: Hepta
21 Apr 2020   •   13:48

”S-au lansat multe variante. Nu poate nimeni să spună cu exactitate data când se vor relaxa măsurile. Dar dacă se vor corobora câteva elemente Data de 15 mai s-a făcut referire la ea pentru că atunci se termină prelungirea stării de urgență, dacă până atunci se întâmplă două lucruri importante: pe de o parte, punem la punct o strategie care să fie aplicabilă etapizat și verificată la sfârșitul fiecărei etape, iar pe de altă parte până pe data de 15 mai se înregistrează o scădere constantă a numărului de cazuri și asta depinde de noi toți. 

Atunci sigur ne putem gândi la o relaxare a măsurilor și putem încuraja anumite activități.”, a spus Alexandru Rafila.

×
Subiecte în articol: criterii relaxare masuri România
Parteneri
România trimite soldați în Orientul Mijlociu
x close