Antena 3 CNN Actualitate Criză de idei pentru cadoul de Crăciun? Iată nişte propuneri inedite

Criză de idei pentru cadoul de Crăciun? Iată nişte propuneri inedite

Criză de idei pentru cadoul de Crăciun? Iată nişte propuneri inedite
08 Dec 2011   •   18:26

Crăciunul este poate cel mai potrivit moment al anului pentru a dărui celor apropiaţi cadouri. Însă de la an la an parcă e tot mai greu. Pe lângă criza economică se mai adaugă şi faptul că rămânem în criză de idei. Este din ce în ce mai greu să-l surprinzi pe cel drag, însă în "era Internetului" este imposibil să nu găseşti ajutor online.

Blogul "Lost & Found Desk" vine în întâmpinarea celor rămaşi în pană de idei cu câteva propuneri interesante şi/sau originale, care vizează cadouri atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari.

Aşadar, fotografiile pe lemn pot fi un cadou inedit de Crăciun. "Deşi sună cumva ciudat să pui fotografii pe lemn, nişte oameni imaginativi aplică o metodă interesantă şi cu rezultate care pot impresiona şi, deci, deveni un minunat cadou", scrie Monica Jitariuc Soare pe blogul "Lost & Found Desk".

Sau, de ce nu, bilete la Saltimbanco, spectacol prezentat de Cirque Du Soleil în perioada 8-12  februarie 2012 la Bucureşti.

Detalii despre mai multe cadouri, de unde pot fi acestea achiziţionate şi la ce preţuri, găsiţi pe blogul "Lost & Found Desk".



×
Subiecte în articol: cadouri de Craciun cadouri
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close