Antena 3 CNN Actualitate Criza economică face noi victime: Un piteştean s-a sinucis pentru că nu-şi mai putea achita ratele la bancă

Criza economică face noi victime: Un piteştean s-a sinucis pentru că nu-şi mai putea achita ratele la bancă

Criza economică face noi victime: Un piteştean s-a sinucis pentru că nu-şi mai putea achita ratele la bancă
14 Dec 2008   •   19:25

Un piteştean şi-a luat viaţa, pentru că nu mai putea să-şi achite ratele la bancă şi se temea că va rămâne fară casa abia construită.
Piteşteanul, în vârstă de 37 de ani, a fost găsit mort, duminică dimineaţă, în maşină. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Argeş, decesul a survenit cu intoxicarea cu monoxid de carbon.
Gestul bărbatului e însă inexplicabil pentru prieteni şi pentru patronul firmei la care muncea. Poliţiştii aşteaptă acum răspunsul medicilor legişti şi vor să verifice dacă barbatul nu a luat bani de la serviciu.
Acesta este al treilea caz de sinucidere sau tentativă, într-o singură săptămâna din cauza datoriilor la bănci. Finanţiştii spun că, deşi băncile îi ameninţă pe clienţi, nu trec imediat la executare silită. Interesul băncii este să-şi primească banii, fie şi cu întârziere şi nu să se aleagă cu un bun aproape imposibil de vândut în plină criză.
Observator

×
Subiecte în articol: sinucis criza economica executare silita
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close