Antena 3 CNN Actualitate Criza financiară: primele victime în România. O femeie s-a spânzurat din cauza ratelor bancare prea mari

Criza financiară: primele victime în România. O femeie s-a spânzurat din cauza ratelor bancare prea mari

Criza financiară: primele victime în România. O femeie s-a spânzurat din cauza ratelor bancare prea mari
04 Noi 2008   •   13:32

O femeie din Neamţ şi-a pus capăt zilelor pentru că nu îşi mai putea plăti ratele pe care le avea la bănci. În urmă cu trei zile a plecat de acasă, iar astăzi a fost găsită spânzurată în Baia Mare.
Femeia, în vârstă de 37 de ani, avea o afacere, dar şi credite la bancă. Martorii susţin că în ultima vreme problemele economice au copleşit-o, iar odată cu creşterea dobânzilor nu a mai putut acoperi ratele. A plecat de acasă în urmă cu trei zile şi nimeni nu a mai ştiut nimic de ea până când a fost găsită moartă.
Poliţiştii anchetează cazul, însă până acum nu au găsit niciun bilet de adio în care femeia să-şi fi explicat gestul sinucigaş. Nu a fost stabilit nici motivul pentru care aceasta a ales să-şi pună capăt zilelor în Baia Mare, la sute de kilometri de casă.
Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Baia Mare pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea exactă a cauzei morţii.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: criza economica
Parteneri
Schimbări bruşte de temperatură! Revin ploile şi vijeliile
x close