Antena 3 CNN Actualitate Croitoru: Voi purta discuţii cu toate partidele. Poate reuşesc să-i conving (VIDEO)

Croitoru: Voi purta discuţii cu toate partidele. Poate reuşesc să-i conving (VIDEO)

Croitoru: Voi purta discuţii cu toate partidele. Poate reuşesc să-i conving (VIDEO)
Sursa foto: croitoru
15 Oct 2009   •   21:08

Lucian Croitoru, premierul desemnat de preşedintele Traian Băsescu, este conştient că, în perioada următoare, va trebui să ?seducă? partidele politice, pentru a obţine susţinerea majorităţii parlamentare. Invitat la Ştirea Zilei, la Antena 3, Croitoru a declarat că este convins că ?în guvern trebuie să fie oameni care, dacă nu sunt membri de partid, să aibă măcar o puternică susţinere?.

Croitoru a arătat care sunt planurile sale pentru perioada imediat următoare. O discuţie cu toate partidele politice, ?pe cifre?, pentru a-i convinge că poate reprezenta soluţia pentru ieşirea din criza în care se află ţara noastră în prezent.

?Am să încerc să le arăt tuturor liderilor de partide că situaţia din România de acum, caracterizată de criză economică profundă are nevoie de o conducere foarte centrată pe problemele economice urgente ale României. Asta este prioritate, eu aşa am înţeles şi de asta am ales să intru în acest joc? a spus Croitoru, adăugând că, dacă partidele majoritare în parlament nu îl vor susţine până la urmă, atunci nu va forma el cabinetul. ?Aceasta este provocarea, deocamdată aşa sunt jocurile? a concluzionat el.



PARTICIPAŢI LA DEZBATERI ŞI TRIMITEŢI COMENTARII SAU ÎNTREBĂRI PE www.antena3.ro/stirea_zilei




Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: premier desemnat
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close