Antena 3 Actualitate Cruzime dusă la extrem: Şi-a bătut calul cu toporul şi l-a tranşat în mijlocul străzii (VIDEO)

Cruzime dusă la extrem: Şi-a bătut calul cu toporul şi l-a tranşat în mijlocul străzii (VIDEO)

24 Feb 2010   •   12:24
Cruzime dusă la extrem: Şi-a bătut calul cu toporul şi l-a tranşat în mijlocul străzii (VIDEO)
Sursa foto: cal

Imagini desprinse parcă dintr-un film de groază, într-o localitate argeşeană. Un bărbat şi-a bătut calul cu toporul şi apoi l-a tranşat în mijlocul drumului. Potrivit mai multor localnici, omul nu este la primul incident de acest fel. Alţi trei cai şi-au găsit sfârşitul în acelaşi fel, susţine concubina bărbatului.

Incidentul l-a îngrozit şi pe medicul veterinar din localitate. "Eu am mai văzut cai bătuţi sau cai loviţi, dar cai măcelăriţi în stradă, în asemenea hal, eu nu am mai văzut niciodată? a declarat Elena Manole, potrivit Mediafax.

?Oamenii spun că bărbatul venea de la câmp cu atelajul încărcat cu bălegar, iar la un moment dat, într-o pantă din apropierea casei, cabalina, o iapă în vârstă de aproximativ trei ani, pe care stăpînul o striga Pusa, nu a mai putut să urce, iar una dintre explicaţii este faptul că animalul nu mai mâncase de mai multe zile, fiind sleit de puteri. Aşa spun oamenii de aici şi concubina bărbatului", a adăugat medicul veterinar.

Potrivit martorilor, bărbatul a lovit calul cu toporul în cap în plină stradă, l-a doborât la pământ şi l-a tranşat în stradă. După incident, stăpânul animalului a fugit şi s-a ascuns în pădurile din jurul localităţii.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close