Antena 3 Actualitate CSAT a aprobat retragerea jandarmilor şi poliţiştilor români din Kosovo

CSAT a aprobat retragerea jandarmilor şi poliţiştilor români din Kosovo

de Antena3.ro    |    26 Sep 2011   •   19:02
CSAT a aprobat retragerea jandarmilor şi poliţiştilor români din Kosovo
Sursa foto: Foto: navy-seals-team-six.com

CSAT a aprobat retragerea jandarmilor şi poliţiştilor români din Kosovo. Cei 178 de poliţişti şi jadarmi vor fi retraşi în decembrie, când expiră actuala rotaţie a forţelor româneşti.

"CSAT a analizat Raportul privind prezenţa României cu jandarmi şi poliţişti în Kosovo şi a hotărât retragerea celor 178 de jandarmi şi poliţişti români, odată cu terminarea turului de serviciu, programată pentru luna decembrie a.c.. Detaliile acţiunii de retragere vor fi stabilite în coordonare cu partenerii europeni", se arată într-un comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, citat de Mediafax.

În cadrul şedinţei au participat, printre alţii,  premierul Emil Boc, Ministrul de Interne Traian Igaş, ministrul Apărării Naţionale Gabriel Oprea, ministru Economiei Ion ARiton, ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi şi directorul Serviciului de Informaţii Externe, Mihai Răzvan Ungureanu.

De asemenea, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Anca Boagiu, şi secretarul de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, Ioan Dascălu, au fost prezenţi în calitate de invitaţi


×
Subiecte în articol: CSAT jandarmi politisti retragere Kosovo
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close