Antena 3 CNN Actualitate CSAT se reuneşte în prima şedinţă din acest an

CSAT se reuneşte în prima şedinţă din acest an

CSAT se reuneşte în prima şedinţă din acest an
Sursa foto: Foto: Intact Images
25 Ian 2011   •   11:40

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării se reuneşte marţi pentru prima dată în acest an. Şedinţa de la Palatul Cotroceni este programată să înceapă la ora 13:00 şi va fi condusă, ca de obicei, de către preşedintele Traian Băsescu.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, pe ordinea de zi a şedinţei CSAT sunt incluse teme precum măsurile adoptate de România în vederea punerii în aplicare a regimurilor de sancţiuni instituite pe plan internaţional, în anul 2010, forţele şi mijloacele Armatei României participante la misiuni în afara teritoriului statului român, în anul 2011 şi Ghidul carierei militare.

De asemenea, membrii CSAT vor discuta în şedinţa de marţi şi despre Strategia naţională de management integrat al frontierei de stat a României în perioada 2010 - 2012, obiectivele, bunurile, valorile şi persoanele cărora li se asigură paza şi protecţia cu efective de jandarmi, înfiinţarea Gărzii de Coastă în structura Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră Române.

Activităţile desfăşurate şi rezultatele obţinute în procesul de prevenire şi combatere a evaziunii fiscale, măsurile necesare pentru implementarea unor servicii şi sisteme informatice de interes naţional şi programul de activitate al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării pentru anul 2011 sunt alte subiecte aflate pe agenda şedinţei de marţi de la Palatul Cotroceni.

×
Subiecte în articol: CSAT reuniune sedinta Palatul Cotroceni
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close