Antena 3 CNN Actualitate CSAT se reuneşte în şedinţă. Pe agendă, stadiul aderării României la Schengen şi metodologia de comunicare în cazul atacurilor teroriste

CSAT se reuneşte în şedinţă. Pe agendă, stadiul aderării României la Schengen şi metodologia de comunicare în cazul atacurilor teroriste

CSAT se reuneşte în şedinţă. Pe agendă, stadiul aderării României la Schengen şi metodologia de comunicare în cazul atacurilor teroriste
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Apr 2013   •   08:30

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) se reuneşte în şedinţă miercuri, de la ora 15,00, la Palatul Cotroceni, sub conducerea preşedintelui Traian Băsescu, pe ordinea de zi figurând stadiul aderării României la spaţiul Schengen şi al demersurilor politico-diplomatice.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, pe agenda şedinţei CSAT sunt incluse teme precum stadiul aderării României la Schengen, dar şi metodologia de comunicare şi acţiune pentru instituţiile responsabile în gestionarea situaţiilor de atacuri teroriste în care sunt implicaţi cetăţeni români, scrie Mediafax.

Administraţia prezidenţială a anunţat că o şedinţa a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) va avea loc miercuri, începând cu ora 15.00, la Palatul Cotroceni.
   
Conform sursei citate, pe ordinea de zi a şedinţei CSAT se află stadiul aderării României la spaţiul Schengen şi al demersurilor politico-diplomatice.
   
De asemenea, membrii Consiliului vor discuta "metodologia de comunicare şi acţiune pentru instituţiile şi autorităţile cu responsabilităţi în gestionarea situaţiilor de atacuri teroriste în care sunt implicaţi cetăţeni români aflaţi în afara teritoriului României".
   
Pe agendă se mai află şi subiectul ameninţărilor cibernetice la adresa României şi securitatea sistemelor informatice de interes naţional.
   
Alte subiecte anunţate sunt raportul Consiliului Suprem de Apărare a Ţării privind activitatea desfăşurată în anul 2012 şi stadiul îndeplinirii hotărârilor adoptate de către CSAT în anul 2012.
   
"Pe timpul şedinţei vor fi abordate şi alte subiecte de interes pentru securitatea naţională", mai precizează anunţul.


×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close