Antena 3 CNN Actualitate Csibi Barna va fi dat afară de la ANAF

Csibi Barna va fi dat afară de la ANAF

Csibi Barna va fi dat afară de la ANAF
Sursa foto: Foto: VideoNews
05 Mai 2011   •   16:33

Csibi Barna va fi dat afară de la ANAF. Decizia a fost luată de Comisia de Disciplină de la ANAF. Csibi Barna nu s-a prezentat la şedinţa de joi a Comisiei de Disciplină.

Preşedintele ANAF, Sorin Blejnar a declarat joi că acesta urmează să rămână fără serviciu într-o zi sau două. „Ca orice act administrativ în România, şi această decizie poate fi atacată în instanţă, desigur.”

Blejnar a comentat şi absenţa lui Csibi Barna de la Comisia de Disciplină de la ANAF: „sfidare a autorităţii, a instituţiei, a colegilor până la urmă, dar nu mai contează, nu va mai fi funcţionarul ANAF.”

Întrebat dacă Barna a fost informat în legătură cu această decizie, Blejnar a declarat că procedurile normale au fost aplicate, dar că Barna nu a răspuns demersului.

Funcţionarul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Harghita Csibi Barna, care l-a "spânzurat" simbolic pe Avram Iancu, a fost detaşat de la Administraţia Financiară Abrud la Administraţia Financiară a Sectorului 2 din Capitală, potrivit unui ordin emis de preşedintele ANAF, Sorin Blejnar.

 

×
Subiecte în articol: demisie ANAF
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close