Antena 3 CNN Actualitate CSM a amânat discutarea cazului procurorului care s-a ocupat de dosarul interlopului Sile Pietroi

CSM a amânat discutarea cazului procurorului care s-a ocupat de dosarul interlopului Sile Pietroi

CSM a amânat discutarea cazului procurorului care s-a ocupat de dosarul interlopului Sile Pietroi
16 Oct 2008   •   08:49

Secţia pentru procurori a CSM a amânat discutarea cazului procurorului Maximilian Bălăşescu, cel care se ocupă de dosarul interlopului Sile Pietroi. Procurorul a fost foarte nemulţumit de decizia judecătorilor ca au hotărât eliberarea lui Pietroi, şi a apropiaţilor acestuia. La sfârşitul lunii iunie Maximilian Bălăşescu declara pentru Jurnalul Naţional: "Cu legile din România şi cu o astfel de judecată, mai bine îmi dau demisia şi mă fac hoţ. Că oricum sunt sigur mai inteligent ca ei! Şi chiar dacă o să fiu prins, o să fiu pus liber de instanţă".
Mai mult, procurorul a criticat şi desfăşurarea procesului: "Au muncit degeaba peste 100 de oameni. La dosar am avut tot ceea ce era nevoie pentru a proba acuzaţiile şi pericolul. Judecătorul a suspendat de patru ori şedinţa de judecată, câte 15 minute, apoi a trecut la audieri care au durat patru ore. Păi ce fel de audieri au fost, că eu am audiat o zi întreagă?!"
După aceste declaraţii foarte dure, CSM a decis efectuarea unor verificări în privinţa conduitei procurorului.
Antena 3

×
Subiecte în articol: CSM
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close