Antena 3 CNN Actualitate CSM reacţionează la ordinul lui Kovesi. Sesizează Inspecţia Judiciară în cazul dosarului Telepatia

CSM reacţionează la ordinul lui Kovesi. Sesizează Inspecţia Judiciară în cazul dosarului Telepatia

CSM reacţionează la ordinul lui Kovesi. Sesizează Inspecţia Judiciară în cazul dosarului Telepatia
de S.T.    |    11 Aug 2014   •   13:06

CSM sesizează Inspecţia Judiciară în cazul dosarului Telepatia, după declaraţiile din spaţiul public privind condamnarea lui Dan Voiculescu.

Consiliul Superior al Magistraturii reclamă mai multe atacuri din partea unor persoane publice la adresa independenţei justiţiei şi a magistraţilor care au instrumentat dosarul.

Cu puţin timp înaintea acestui anunţ, şefa DNA, Laura Codruta Kovesi, reproşa CSM lipsa de reacţie la presiunile care au fost puse pe magistraţi.

"CSM nu a existat în acest caz. Am văzut adevărate linșaje mediatice la adresa procurorilor și a judecătorilor cu ocazia acestui dosar în care CSM pur și simplu nu a intervenit. CNA nu a intervenit", a afirmat Kovesi.

Răzvan Savaliuc este de părere că CSM-ul este o instituţie aservită regimului Traian Băsescu.

"Din păcate, Consiliul Superior al Magistraturii este o instituţie aservită regimului Traian Băsescu. Să nu vă aşteptaţi niciodată la ceva bun de la acest consiliu, în componenţa actuală", a spus Răzvan Savaliuc, jurnalist luju.ro.


Citeşte şi:

Kovesi pune presiune pentru confiscarea sediului Antena 3



×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close