Antena 3 CNN Actualitate CSM s-a autosesizat în legătură cu plecarea din ţară a deputatului Boldea

CSM s-a autosesizat în legătură cu plecarea din ţară a deputatului Boldea

CSM s-a autosesizat în legătură cu plecarea din ţară a deputatului Boldea
Sursa foto: Foto: membricsm.ro
23 Mar 2012   •   14:42

Inspecţia judiciară a Consiliului Superior al Magistraturii(CSM) s-a autosesizat şi verifică "aspectele semnalate de mass-media" privind plecarea din ţară a deputatului Mihail Boldea, informează Mediafax.

"Inspecţia Judiciară s-a sesizat din oficiu cu privire la aspectele apărute în mass-media în legătură cu plecarea din ţară a inculpatului Boldea Mihai, cercetat de DIICOT - Serviciul Teritorial Galaţi. În raport de conţinutul articolelor de presă, Serviciul de inspecţie judiciară pentru procurori urmează a efectua verificări prealabile, potrivit competenţelor", se arată în comunicatul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

Preşedintele României, Traian Băsescu, a anunţat, la finalul şedinţei de bilanţ a Serviciului Român de Informaţii (SRI), că Boldea se afla în Kenya.

Mihail Boldea a fost dat astăzi în urmărire internaţională. Deputatul poate fi arestat acum şi pe teritoriile străine. Boldea a primit ieri mandat de arestare în lipsă.

Deputatul a părăsit România la data de 17 martie, prin vama Giurgiu. A ajuns în Istanbul de unde s-a îmbarcat într-un avion a cărui destinaţie a fost, până astăzi, necunoscută.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close