Antena 3 CNN Actualitate CTP, despre Alexandru Cumpănașu: Omul acesta nu este nebun, ştie ce face... Incită la abandon şcolar. Este o infracţiune clară!

CTP, despre Alexandru Cumpănașu: Omul acesta nu este nebun, ştie ce face... Incită la abandon şcolar. Este o infracţiune clară!

Gazetarul Cristian Tudor Popescu atenţionează că Alexandru Cumpănașu, aflat în plin scandal din cauza discuțiilor scandaloase cu mai mulți elevi pe TikTok, "știe ce face", pentru că este "un prădător media". 

CTP, despre Alexandru Cumpănașu: Omul acesta nu este nebun, ştie ce face... Incită la abandon şcolar. Este o infracţiune clară!
Sursa foto: Agerpres
de Milena Niță    |    05 Ian 2021   •   09:30

CTP: Omul acesta nu este nebun. Ştie clar ce face, este un prădător media

"Dacă îl vom numi cum spuneţi, "fenomenul Cumpănaşu", nu vom face decât să adăugăm la vizualizările lui (...), este ce vrea acest personaj. Omul acesta nu este nebun. Ştie clar ce face, este un prădător media. A supt cât a putut din omorârea celor două fete de la Caracal şi când s-a terminat acolo zăcământul, pentru că aşa cum se întâmplă în media, cazul "s-a fumat", a trecut să-şi înfigă acum trompa în alţi adolescenţi. Aceştia, în viaţă. 

Ce face? Exploatează cu cinism slăbiciunile reale ale sistemului de învăţământ din România. Există destui profesori care nu au nicio legătură umană cu elevii care sunt plictisiţi, care chiar îşi dispreţuiesc elevii şi îi lasă pe aceştia într-o stare de dezorientare, de lipsă de repere", a spus CTP", potrivit digi24.ro.

CT Popescu: Îngrijorător este numărul elevilor care îl urmăresc

CTP a explicat că foarte mulţi elevi îl urmăresc pe Cumpănașu și acest aspect este cel mai îngrijorător.

"Îngrijorător este numărul elevilor care îl urmăresc. Aş identifica trei categorii în aceşti 520.000. Am văzut unele dintre astfel de discuţii, mă rog, schimburi verbale între individul în cauză şi elevi, şi din păcate trebuie să spun că acei elevi, acele eleve sunt deja pierdute pentru educaţie. 

Nu le mai corupe, nu le mai perverteşte Cumpănaşu. Nu! Sunt deja într-o stare deplorabilă din punctul acesta de vedere. Cum au ajuns aşa, nu ştim cât este vina părinţilor, cât este vina şcolii… 

O altă categorie sunt şi elevii care intră ca să facă băşcălie de personajul respectiv. Nu îl iau în serios, fac pur şi simplu mişto de el. Şi sunt o a treia categorie – şi aceasta este îngrijorătoare -, sunt elevii dezorientaţi, elevii lipsiţi de repere, care, mulţi dintre ei, nu au legături – chimie, legături psihoafective – atât cu profesorii, cât şi cu părinţii. Aceşti elevi sunt o pradă pentru individul în cauză", a explicat CTP.

În plus, jurnalistul susține că ceea ce spune fostul candidat la președinție în unele conversaţii este "instigare la abandon școlar.

C. Tudor Popescu: Alexandru Cumpănaşu incită la abandon şcolar. Este o infracţiune clară!

"Alexandru Cumpănaşu incită la abandon şcolar. Este o infracţiune clară! Incită la abandon şcolar: "Nu vă faceţi temele", "nu mai ascultaţi ce vă spune profesorul", prin urmare, poliţiştii au început verificările. 

Foarte bine, asta trebuie făcut, nu interzicerea Tik Tok-ului, ci verificarea acestor clipuri pe care le face insul în cauză şi, dacă se va constata încălcarea legii, să se procedeze în consecinţă", a susţinut ziaristul.

Alexandru Cumpănașu va fi cercetat de Poliția Capitalei, după mai multe postări controversate făcute pe rețeaua TikTok cu elevii.

Cumpănaşu, fost candidat la alegerile prezidenţiale şi unchiul Alexandrei Măceşanu, fata din Caracal ucisă de criminalul în serie Gheorghe Dincă, este acuzat că, după ce şi-a făcut cont pe reţeaua TikTok şi a devenit extrem de urmărit de tineri, "încurajează violent ura copiiilor faţă de şcoală şi faţă de profesori".

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close