Antena 3 Actualitate CTP, despre conflictul dintre PNL și USR PLUS: "Dacă nu sunt în stare să fie cinstiţi, ar putea, măcar, să nu fie tâmpiţi. Dar nu e cazul"

CTP, despre conflictul dintre PNL și USR PLUS: "Dacă nu sunt în stare să fie cinstiţi, ar putea, măcar, să nu fie tâmpiţi. Dar nu e cazul"

de Alexandra Dima    |    02 Sep 2021   •   16:20
CTP, despre conflictul dintre PNL și USR PLUS: "Dacă nu sunt în stare să fie cinstiţi, ar putea, măcar, să nu fie tâmpiţi. Dar nu e cazul"
Sursa foto: Hepta

Gazatarul Cristian Tudor Popescu ia atitudine față de conflictul din Coaliţia de guvernare şi spune că trăim o „premieră din istoria decembristă”, în care partidele „se bat pentru putere, fiind la putere”.

Într-un editorial publicat pe platforma republica.ro, Cristian Tudor Popescu susţine că liderii PNL şi USR PLUS se bat pentru putere, deşi sunt la putere, fiind lipsiţi de umanitate şi bun-simţ.

„La câtă politică românească am văzut, şi tot mă uluieşte dispreţul faţă de oameni al liderilor PNL şi USR PLUS, excitaţi la culme de bătălia pentru putere. Nici măcar Iohannis nu-i poate opri, căci ar fi şi el muşcat fără milă. Nu le pasă câtuşi de puţin de cum se simte prostimea cocoşată de creşterea lacomă a preţurilor la energie şi la tot. Asta după ce atâţia şi-au pus în ei speranţe de mai bine.

Dacă ar fi avut niscai urme de umanitate şi bun-simţ, n-ar fi trebuit să se ajungă la aşa ceva. Se adunau la partid, PNL, USR PLUS, toţi liderii din ţară, cu uşile închise şi nu ieşeau de acolo decât când hotărau, prin vot sau cum credeau de cuviinţă, cine va fi viitorul şef”, susține CTP.

Gazetarul mai afirmă că într-o luptă vremelnică PNL şi USR PLUS „pierd politic masiv, pe termen mediu şi lung, la nivel naţional. Şi câştigă, evident, fără niciun efort, PSD şi AUR.”

Concluzia lui Cristian Tudor Popescu vine tăios și în stilu-i caracteristic: „Dacă nu sunt în stare să fie cinstiţi, ar putea, măcar, să nu fie tâmpiţi. Dar nu e cazul“.

×
Subiecte în articol: Cristian Tudor Popescu PNL USR PLUS

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close