Antena 3 CNN Actualitate CTP, critici la adresa lui Dragoş Bucur: "Dânsul provoacă! Se alătură unor personaje ca senatoarea Cascada Urlătoarea"

CTP, critici la adresa lui Dragoş Bucur: "Dânsul provoacă! Se alătură unor personaje ca senatoarea Cascada Urlătoarea"

Cristian Tudor Popescu a criticat postarea actorului Dragoș Bucur, în care acesta spune că nu se vaccinează și nu poartă mască, gazetarul considerând că actorul a avut o atitudine "teatrală" și a vrut să provoace. 

CTP, critici la adresa lui Dragoş Bucur: "Dânsul provoacă! Se alătură unor personaje ca senatoarea Cascada Urlătoarea"
Sursa foto: Agerpres
de Milena Niță    |    13 Feb 2021   •   12:24

Cât despre lupta acestuia cu "dictatura medicală", CTP spune că Dragoș Bucur se eroizează și i-a explicat actorului care este sensul cuvântului "linșaj", potrivit digi24.ro.

"Vorbiți de ură, de valul de ură pe care l-a trezit postarea domnului Bucur. Dar cum a formulat domnul Bucur intervenția domniei sale? (În cazul în care nu aveați pe cine să înjurați...) Aha! Dânsul provoacă! (...) 

CTP, despre Dragoş Bucur: Dânsul provoacă! Este o atitudine teatrală

Este în mod evident o atitudine teatrală, cinematografică a domnului Bucur din pricina acestei propoziții. N-a spus „eu nu mă vacinez, nu port mască, pentru că...”. Putea să vină cu niște argumente raționale în favoarea acestei decizii.

(...) Aia este împotriva legii (faptul că Dragoș Bucur nu poartă mască, n.red.)! Dânsul spune: Eu nu voi respecta legea! Dacă eu spun acum că am de gând să vin cu niște vin - vin cu niște vin! - cu niște prieteni, rupem ușa unui restaurant, că noi ne simțim bine la restaurantul Brotăcelul, nu vrem să stăm acasă, ne ducem acolo și bem niște șprițuri, pentru că noi suntem niște oameni liber, nu ne lăsăm călcați în picioare, dom'le! 

Ce facem noi? Încălcăm legea! Același lucru îl spune domnul Bucur, nu port mască. Că nu vrei să te vaccinezi? În regulă, foarte bine, respect, să fii sănătos! Că nu poartă mască este o incitare la nerespectarea legii.

CTP: Se alătură mecanic unor personaje ca senatoarea Cascada Urlătoarea, individul Cataramă sau cântărețul Bittman

Domnul Bucur ce spune: Eu am această poziție, nu mă vaccinez și nu port mască, dar nu încurajez pe nimeni... Păi ce spuneai mai sus? Ăștia care purtați mască și care vă vaccinați sunteți niște lași, niște rahați în ploaie, vă e frică că vă dă afară... „Spun ce gândesc pentru ca oamenii (iar) - acel iar din paranteză înseamnă înainte de 1989! - să nu aleagă varianta în care tac și păstrează pentru ei și familiile lor - păi așa era înainte de 1989, în bucătărie, curajul de la closet, cu trasul apei - de teamă să nu fie linșați public”. 

Domnul Bucur este un actor bun. Mie îmi pare rău că domnul Bucur se alătură în mod mecanic unor personaje ca senatoarea Cascada Urlătoarea, sau individul ăla cu ocupație incertă, Cataramă, sau comicul cârciumar, sau cântărețul Bittman. Nu știu de ce a ales să facă lucrul acesta", a spus CTP.
 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close