Antena 3 CNN Actualitate CTP, despre declarațiile ÎPS Teodosie: ”Asta este zădărnicirea combaterii bolilor. De ce nu este urmărit penal?”

CTP, despre declarațiile ÎPS Teodosie: ”Asta este zădărnicirea combaterii bolilor. De ce nu este urmărit penal?”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu susține că ÎPS Teodosie zădărnicește combaterea bolilor prin îndemnul său către credincioși de a nu se vaccina.

CTP, despre declarațiile ÎPS Teodosie: ”Asta este zădărnicirea combaterii bolilor. De ce nu este urmărit penal?”
Sursa foto: Agerpres
de Adelina Miron    |    15 Oct 2021   •   22:16

„De ce nu este el urmărit penal în stare de reţinere pentru zădărnicirea combaterii bolilor? Asta este zădărnicirea combaterii bolilor. Nu este urmărit penal pentru că are nişte materiale textile pe el şi are o barbă foarte lungă”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

ÎPS Teodosie a îndemnat răspicat credincioşii să nu se vaccineze la emisiunea "Dialog duhovnicesc" de la postul de radio al Arhiepiscopiei Tomisului.

Întrebat de realizatorul emisiunii, preotul Eugen Tănăsescu, cum să reacţioneze credincioşii dacă va fi obligatoriu Certificatul verde, ierarhul a transmis credincioşilor să se adreseze în masă Justiţiei.

„Este o frământare foarte intensă a oamenilor care nu acceptă vaccinul, mai ales că nu-i asumat de nimeni şi are urmări negative. Nu vă speriaţi. Sunt foarte mulţi avocaţi care vor să vă apere. Aveţi tot dreptul de a alege“, a spus ÎPS Teodosie.

Arhiepiscopul Tomisului, care a spus de multe ori că nu se vaccinează din motive medicale, a transmis oamenilor: „Nu acceptaţi să vă vaccinaţi. Sunteţi apăraţi de Constituţia ţării şi de legile europene“, el auzind că în Uniunea Europeană „vaccinul va înceta“.
 

×
Subiecte în articol: ctp ÎPS Teodosie vaccin
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close