Antena 3 CNN Actualitate CTP: "Mulți români nevaccinaţi vor muri de COVID. E sinistru, dar va crește inteligența pe cap de locuitor în România"

CTP: "Mulți români nevaccinaţi vor muri de COVID. E sinistru, dar va crește inteligența pe cap de locuitor în România"

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune că ne aşteaptă o toamnă şi o iarnă crunte în privinţa pandemiei, apreciind că mulţi români vor muri de COVID. Totuşi, "e sinistru", dar va creşte "inteligența pe cap de locuitor".

CTP: "Mulți români nevaccinaţi vor muri de COVID. E sinistru, dar va crește inteligența pe cap de locuitor în România"
Sursa foto: Agerpres
de Milena Niță    |    29 Sep 2021   •   10:34

Ieri, România a înregistrat un nou record negativ, având cele mai multe cazuri noi de COVID, respectiv 11.000, şi a ajuns pe locul şase în lume și pe doi în Europa, ca număr de decese COVID raportate în 24 de ore.

Jurnalistul consideră că Guvernul PNL-USR nu a pregătit România pentru valul patru, spunând că sunt "nici măcar locuri suplimentare la morgă".

CTP: "Mulți români vor muri de COVID, pentru că guvernul PNL-USR Plus n-a pregătit pentru valul patru"

"Moartea pe cap de locuitor

Ne așteaptă o toamnă și o iarnă crunte. Mulți români vor muri de COVID, pentru că, astă-vară, guvernul PNL-USR Plus, ocupat să se aleagă, n-a pregătit pentru valul patru nici măcar locuri suplimentare la morgă. Și pentru că sunt nevaccinați", spune Cristian Tudor Popescu.

"Marea majoritate a celor ce își vor da obștescul sfârșit gâtuiți de virus sunt dintre cei care au refuzat să se vaccineze. 

CTP: "Marea majoritate a celor ce își vor da obștescul sfârșit gâtuiți de virus sunt dintre cei care au refuzat să se vaccineze"

E sinistru, dar, astfel, se va înregistra și un parametru pozitiv până la primăvară: creșterea cantității de inteligență pe cap de locuitor în România", a scris gazetarul Cristian Tudor Popescu, pe pagina de Facebook.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close