Antena 3 CNN Actualitate Cu arma în loc de fluier. Un arbitru din divizia D a intrat pe teren cu pistolul (VIDEO)

Cu arma în loc de fluier. Un arbitru din divizia D a intrat pe teren cu pistolul (VIDEO)

Cu arma în loc de fluier. Un arbitru din divizia D a intrat pe teren cu pistolul (VIDEO)
Sursa foto: arbitru
29 Mar 2009   •   12:17

Unul dintre arbitrii asistenţi la un meci din divizia D a avut asupra sa pe toată durata desfăşurării partidei un pistol. La sfârşitul meciului l-a şi folosit pentru a se apăra de suporterii echipei pe care, se pare, a defavorizat-o. Nimeni nu a fost rănit. Arbitrul pistolar a tras doar un foc în aer.

Incidentul a avut loc la finalul partidei dintre echipele de diviza D, Conpet Ştefan cel Mare şi Unirea Dragalina. Supăraţi că echipa lor a pierdut cu 2 - 1, suporterii echipei Conpet au început să-i ia la rost pe arbitrii.
Se pare însă că scandalul a început încă de la pauză. Când a văzut că nu-i poate potoli pe suporteri, arbitrul a recurs la o soluţie radicală.

Arbitrul avea permis de port armă legal, însă nu avea ce căuta cu pistolul pe terenul de fotbal.

?La pauză scorul era 2-1 pentru oaspeţi. Au zis că nu ieşim de acolo dacă câştigă ceilalţi. O deţin în mod legal şi este tot timpul lângă mine. Mi s-a întâmplat să fiu lovit la un meci acum doi ani şi jumătate. Acum trei săptămâni un coleg din divizia C a fost bătut crunt. De protecţia noastră s eocupă echipa gazdă. Între ghilimele se ocupă. Eu m-am temut pentru siguranţa şi integritatea mea corporală. Nu a fost intenţia mea să fac rău cuiva. I-am somat. Mă retrăgeam, ei au devenit şi mai furioşi, am tras un foc în aer pentru că ei erau deja pe mine? a declarat arbitrul Luca pentru Antena 3.

?Fenomenul este unicat. Am auzit de spectatori violenţi, de jucători violenţi, dar arbitru cu pistol nu am mai auzit. Nu este admis, mai ales din partea unui oficial. Vom lua măsura maximă care se impune? a declarat Bratu Caţaroş, Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Călăraşi.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: pistol
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close