Antena 3 CNN Actualitate Cu cine a rămas însărcinată studenta care a ajuns la închisoare pentru că a tranşat un bărbat

Cu cine a rămas însărcinată studenta care a ajuns la închisoare pentru că a tranşat un bărbat

Cu cine a rămas însărcinată studenta care a ajuns la închisoare pentru că a tranşat un bărbat
Sursa foto: Foto: Mediafax
06 Ian 2012   •   13:01
Studenta criminală de la Timişoara este însărcinată cu un traficant de droguri pe care l-a cunoscut în închisoare. Carmen Bejan ar urma să nască în luna aprilie, tocmai când va fi eliberat noul ei iubit.

Potrivit unor surse din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Arad, citate de Mediafax, Carmen Bejan a avut două întâlniri intime cu un alt deţinut, Claudiu Şatran, care are o condamnare de zece ani de închisoare pentru trafic de droguri.

Se pare că relaţia dintre cei doi a pornit la insistenţele bărbatului în vârstă de 35 de ani. Acesta i-ar fi trimis fostei studente la Medicină mai multe scrisori. Conform uneia dintre scrisori, deţinutul i-ar fi propus tinerei să rămână însărcinată cu el pentru a putea obţine o întrerupere a pedepsei.

Carmen Bejan, fosta studentă la Medicină din Timişoara care a fost condamnată la 20 de ani de închisoare după ce a participat la uciderea şi tranşarea unui bărbat, a solicitat joi eliberarea din închisoare pe motiv că este însărcinată.

Cererea de întrerupere a executării pedepsei cu închisoarea urmează să fie analizată pe 16 ianuarie, au declarat reprezentanţii Tribunalului Arad.

În iunie 2011, Carmen Bejan, studentă la Facultatea de Medicină din Timişoara, a fost condamnată la 20 de ani de închisoare pentru uciderea şi tranşarea unui bărbat.


 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close