Antena 3 CNN Actualitate Cu maşina în râpă. Patru persoane au fost rănite după ce maşina în care se aflau a căzut în gol 200 de metri

Cu maşina în râpă. Patru persoane au fost rănite după ce maşina în care se aflau a căzut în gol 200 de metri

Cu maşina în râpă. Patru persoane au fost rănite după ce maşina în care se aflau a căzut în gol 200 de metri
Sursa foto: Foto: Mediafax
06 Mai 2012   •   19:11
Update 22:00   Cele patru persoane aflate în autoturism au fost scoase şi transportate la spital, între răniţi fiind doi copii, unul având aproximativ zece luni. Directorul Serviciului de Ambulanţă al Judeţului (SAJ) Prahova, medicul Daniel Nicolae, a afirmat că, în urma primelor examene medicale, echipajele de la ambulanţă au stabilit că cel mai mare dintre copii a suferit un traumatism toracic forte cu suspiciune de pneumotorax, ceea ce înseamnă că este posibil ca unul dintre plămâni să-i fi fost perforat.




Patru persoane, între care doi copii, au fost rănite, duminică, după ce maşina în care se aflau a căzut în gol de la 200 de metri, de pe serpentinele de la Posada, conform Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Marina Dinu, un autoturism cu patru pasageri a ieşit în afara părţii carosabile pe DN 1, pe serpentinele de la Posada şi a căzut de la o diferenţă de nivel de aproximativ 200 de metri.   
   
În urma acestui incident, pasagerii au rămas încarceraţi între fiarele contorsionate ale maşinii, echipajele de la descarcerare reuşind să scoată din maşină cei doi copii şi unul dintre adulţi.
   
Deocamdată nu se cunoaşte care este starea acestora, echipajele de pe ambulanţă acordându-le ajutor medical la faţa locului.
   
Traficul în zonă nu este afectat de incidentul rutier.

×
Subiecte în articol: masina descarcerare trafic zona
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close