Antena 3 CNN Actualitate Cu sabia pe un drum european în Mehedinţi: Poliţiştii au împiedicat un măcel în toată regula

Cu sabia pe un drum european în Mehedinţi: Poliţiştii au împiedicat un măcel în toată regula

Cu sabia pe un drum european în Mehedinţi: Poliţiştii au împiedicat un măcel în toată regula
Sursa foto: Foto: swordssource.com
22 Aug 2011   •   20:17

O ceartă mai veche a fost cât pe ce să se transforme într-un măcel în toată regula, pe drumul european 70, în Mehedinţi. Unul dintre scandalagii a scos o sabie ninja. Ca să nu rămână mai prejos, celălalt a venit la întâlnire cu o săpăligă. Între cei doi a intervenit, cu mâinile goale, un poliţist. Omul legii a reuşit să-l dezarmeze, dintr-o mişcare, pe bărbatul care agita sabia şi să pună capăt conflictului.

Poliţiştii de la rutieră tocmai îi scriau o amendă unui şofer care depăşise limita legală de viteză. La nici 100 de metri de autospeciala poliţiei o sabie ninja străluceşte în soare. Un tânăr plănuieşte să se răzbune pe un alt individ, care are o săpăligă în mână.

Nici nu apucaseră cei doi poliţişti să-i imobilizeze, că o maşină s-a oprit în mijlocul scandalului. Un domn îmbrăcat la patru ace, care a coborât de pe scaunul din dreapta al autoturismului, e şi el poliţist. E mire şi e ziua nunţii lui. Era în drum spre casa viitoarei sale soţii. A oprit să vadă dacă nu cumva îşi poate ajuta colegii.

Locul s-a umplut rapid de rudele celor trei scandalagii, dar conflictul era deja stins. Cei doi agresori au fost reţinuţi şi duşi la secţie. După 24 de ore, au fost lăsaţi liberi. Procurorii nu i-au considerat pericol public.

 

×
Subiecte în articol: cearta mehedinti sabie politist
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close