Antena 3 CNN Actualitate Neașteptat! Cui rămâne averea strânsă de Ion Iliescu! Acesta nu are copii

Neașteptat! Cui rămâne averea strânsă de Ion Iliescu! Acesta nu are copii

În vârstă de 90 de ani, Ion Iliescu și-a semnat testamentul, iar acesta indică un singur moștenitor.

Neașteptat! Cui rămâne averea strânsă de Ion Iliescu! Acesta nu are copii
Sursa foto: Agerpres
de Gabriel Dano    |    19 Iun 2020   •   19:50

În vârstă de 90 de ani, Ion Iliescu și-a luat toate măsurile de precauție și și-a semnat testamentul. Fostul președinte nu a avut niciodată copii cu soția sa, deși îi leagăo căsnicie de aproape 70 de ani, însă cei doi au un moștenitor sigur în acte.

Este vorba de Mihai Bujor Sion, consul al României în Manila, Filipine. Acesta are 54 de ani și a fost crescut de familia Iliescu după ce tatăl lui, activist al Partidului Comunist Român, a murit într-un accident aviatic în anii ’70, alături de soția lui, mama lui Bujor Sion, scrie Cancan.

Mihai Bujor Sion a fost căsătorit timp de 20 de ani cu actrița Ioana Marinescu, mama Mariei Marinescu, de care a divorțat în 2015, pentru a se căsători cu iubita cu 30 de ani mai tânără, fotomodelul Laura Iordache.

Consulul are o relație excepțională cu Ion Iliescu și soția sa, cărora le spune “mamă” și “tată”. Conform testamentului lăsat de Ion Iliescu, Mihai Bujor Sion va moșteni un apartament de 156 mp, 15 tablouri extrem de scumpe, bijuterii de câteva zeci de mii de euro, precum și câteva terenuri.

×
Subiecte în articol: Ion Iliescu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close