Antena 3 CNN Actualitate Culiţă Sterp a fost pus sub control judiciar după ce a condus băut, a trecut pe roşu şi a plecat de la locul accidentului

Culiţă Sterp a fost pus sub control judiciar după ce a condus băut, a trecut pe roşu şi a plecat de la locul accidentului

Interpretul de manele Culiţă Sterp a fost pus sub control judiciar după ce a condus băut şi cu viteză, nu a oprit la semnalul poliţiştilor, iar apoi a intrat pe culoarea roşie a semaforului într-o intersecţie, lovind o maşină şi fugind.

Culiţă Sterp a fost pus sub control judiciar după ce a condus băut, a trecut pe roşu şi a plecat de la locul accidentului
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Noi 2022   •   16:42

Reamintim că maşina în care se afla Culiţă Sterp s-a ciocnit cu un alt automobil în centrul oraşului Cluj-Napoca. În urma impactului, artistul a scăpat nevătămat, însă celălalt şofer a fost rănit.

Victima are 32 de ani şi a fost transportată la spital în stare stabilă.

Din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate observa cum Culiţă Sterp trece cu viteză pe o stradă din Cluj, iar în urma lui apare o maşină de poliţie pe care a depășit-o probabil.

Culiță Sterp, reținut pentru 24 de ore, după accidentul rutier produs în Cluj

Potrivit poliţiştilor, artistul era băut în momentul în care s-a produs incidentul şi a plecat de la locul accidentului.

Joi seară, Polițiștii Biroului Rutier au dispus reținerea lui Culiţă Sterp pentru 24 de ore. 

Iată imaginile surprinse de o cameră de supraveghere!

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.
 

×
Subiecte în articol: Culiţă Sterp control judiciar
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close