Antena 3 CNN Actualitate Culiță Sterp, implicat într-un accident rutier în centrul Clujului. Artistul era beat, a trecut pe roşu şi a plecat de la locul accidentului

Culiță Sterp, implicat într-un accident rutier în centrul Clujului. Artistul era beat, a trecut pe roşu şi a plecat de la locul accidentului

Cântaretul Culiţă Sterp a fost implicat într-un accident în centrul oraşului Cluj-Napoca.

de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Noi 2022   •   11:24

Potrivit poliţiştilor, artistul era baut în momentul în care s-a produs incidentul şi a plecat de la locul accidentului.  

Maşina în care se afla s-a ciocnit cu un alt automobil. Culiţă Sterp a scăpat nevătămat, însă celălalt şofer a fost rănit.

Victima are 32 de ani şi a fost transportată la spital în stare stabilă.

Din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate observa cum Culiţă Sterp trece cu viteză pe o stradă din Cluj, iar în urma lui apare o maşină de poliţie pe care a depăşit-o probabil.

"În 17.11.2022, la ora 2:08, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier produs între două autoturisme, in Cluj-Napoca, intersecția Piata Avram Iancu/Eroilor. A intervenit Detașamentul 1 de pompieri Cluj-Napoca cu o autospeciala de stingere și descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobila (ambulanta SMURD). Nu s-au impus manevre de descarcerare. O victimă, bărbat, 32 ani, a fost transportata la spital de ambulanță SMURD, conștienta și cooperanta", se arată în comunicatul autorităţilor.

Conform poliţiştilor, Culiţă Sterp nu ar fi rămas în zona accidentului după producerea acestuia, fiind ulterior identificat de polițiști.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală.

×
Subiecte în articol: Culiţă Sterp accident Cluj
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close