Antena 3 CNN Actualitate Culmea hoţiei: Să furi dintr-un magazin care vinde sisteme anti-furt

Culmea hoţiei: Să furi dintr-un magazin care vinde sisteme anti-furt

Culmea hoţiei: Să furi dintr-un magazin care vinde sisteme anti-furt
04 Noi 2008   •   20:51

Un bărbat a furat, la Iaşi, dintr-un magazin de sisteme anti-furt. Deşi infractorul a fost filmat pas cu pas în timp ce fura, nu de una, ci de două camere de supraveghere, oamenii legii nu l-au găsit nici după două săptămâni de la furt.
Hoţul a uitat un singur lucru. Să zâmbească, frumos, la alegere, la cele două camere care l-au filmat, non-stop, din toate unghiurile, încă din momentul în care a intrat liniştit în magazin. Ora 9,45 de minute şi 25 de secunde. Bărbatul deschide uşa şi păşeşte înăuntru, precaut. Nu se grăbeşte, priveşte în jur.
Se comportă totuşi ca un client obişnuit, aşteptând, cuminte, în spatele birourilor. Scoate un buletin sub pretextul că vrea să îl xeroxeze. Între timp, inspectează locul. Vocile angajaţilor care se află în şedeinţă se aud din spate.
Încet-încet, prinde curaj, înconjoară biroul, se uită în geanta unui angajat şi extrage apoi dintr-un sertar 30.000 de lei noi. Totul a durat mai puţin de două minute, suficient pentru ca cele două camere să surprindă şi filmul jafului şi chipul vedetei.
Jaful s-a petrecut în urmă cu aproape două săptămâni, şi hoţul nu a fost încă prins. Poliţiştii caută şi încearcă să identifice autorul cu ajutorul imaginilor.
Până atunci, patronul magazinului, sătul să aştepte să-l găsească poliţia a anunţat că e gata să ofere o mică recompensă dacă cineva îi spune cine-i hoţul.

Observator

×
Subiecte în articol: furt
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close