Antena 3 CNN Actualitate Culmea tupeului: Un constănţean a bătut cu bâta doi pietoni după ce a fost la un pas de a-i lovi cu maşina

Culmea tupeului: Un constănţean a bătut cu bâta doi pietoni după ce a fost la un pas de a-i lovi cu maşina

Culmea tupeului: Un constănţean a bătut cu bâta doi pietoni după ce a fost la un pas de a-i lovi cu maşina
Sursa foto: Foto: ilpvideo.com
21 Feb 2012   •   12:46

Un tânăr de 25 de ani din Constanţa a fost reţinut de procurori după ce a lovit cu pumnii, dar şi cu o bâtă de baseball, doi pietoni pe care a fost la un pas de a-i accidenta cu maşina, informează Mediafax.
   
Potrivit poliţiştilor constănţeni, fapta s-a petrecut în 17 februarie, când şoferul, aflat la volanul unui autoturism de teren, a fost pe punctul de a lovi doi pietoni, în zona străzii Pelicanului din municipiul Constanţa.

Revoltat de reproşurile acestora, bărbatul a coborât din maşină şi i-a luat la bătaie, mai întâi cu pumnii şi picioarele şi apoi cu o bâtă de baseball pe care o avea în autoturism.
   
Una dintre victime a formulat o plângere penală împotriva şoferului, iar în urma examinării medico-legale s-a stabilit că are "leziuni traumatice - fractură de mandibulă stânga, entorsă genunchi dreapta, imobilizare gipsată - care au putut fi produse prin lovire cu corpuri dure, cu suprafaţă mare şi care necesită pentru vindecare 50 - 55 de zile dacă nu intervin complicaţii".
   
După câteva zile de căutări, poliţiştii au reuşit să-l prindă pe agresor, luni, într-un apartament din municipiul Constanţa.
   
El a fost prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, fiind reţinut pentru 24 de ore, pentru tentativă la omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, dar şi pentru conducere fără permis.

În cursul zilei de marţi, bărbatul va fi prezentat magistraţilor Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă.



×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close