Antena 3 CNN Actualitate Culoarea anului 2024: Peach Fuzz

Culoarea anului 2024: Peach Fuzz

Institutul Pantone Color a dezvăluit joi culoarea anului 2024, alegera lor fiind "PANTONE 13-1023 Peach Fuzz".

Culoarea anului 2024: Peach Fuzz
Sursa foto: Instagram/ @pantone
de Andreea Ştefan    |    07 Dec 2023   •   21:12

Această opțiune a stârnit interesul și admirația iubitorilor de design la nivel global, conform informațiilor furnizate de postul public de televiziune din Canada, CBC.ca.

Peach Fuzz este descrisă drept o nuanță delicată și catifelată de piersică, aducând cu sine un spirit atotcuprinzător ce îmbogățește mintea, corpul și inima. Alegerea acestei culori calde și reconfortante are scopul de a evidenția dorința umană de a fi împreună, exprimând grijă, comunitate și colaborare.

Leatrice Eiseman, directorul executiv al Pantone Color Institute, a subliniat faptul că Peach Fuzz este perfect adaptată momentului actual, reflectând nevoile și dorințele umane fundamentale, mai ales într-un context dificil.

Aceasta a mai explicat că, odată cu trecerea în 2024, conceptul de stil de viață capătă un nou înțeles, iar Peach Fuzz resonă cu această transformare. În mijlocul unor vremuri agitate, culoarea exprimă o nevoie profundă de îngrijire, empatie și compasiune.

”Într-o lume care adesea pune accentul pe productivitate şi pe realizări externe, este important să recunoaştem nevoia de a ne promova sinele interior şi de a găsi momente de răgaz, creativitate şi conexiune umană”, a declarat Leatrice Eiseman.

Această alegere nu este doar o decizie de design, ci și o reprezentare a stării culturale actuale, evidențiind sensibilitatea la schimbările și provocările din societate.

View this post on Instagram

A post shared by PANTONE (@pantone)

×
Subiecte în articol: culoarea anului 2024 peach fuzz
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close