Cum a blocat un profesor din Gorj activitatea unei mine întregi. Complexul Energetic Oltenia are pierderi de 3 miliarde de lei zilnic din cauza bărbatului

de D.D.    |    20 Sep 2012   •   07:30
Cum a blocat un profesor din Gorj activitatea unei mine întregi. Complexul Energetic Oltenia are pierderi de 3 miliarde de lei zilnic din cauza bărbatului Foto: clubafaceri.ro

Un fost profesor din Gorj a blocat activitatea unei mine din judeţ după ce a câştigat definitiv în justiţie dreptul de a folosi terenul pe care se află mina. Totuşi, proprietarul terenului este dispus să cadă la pace şi să lase mina să-şi reia activitatea, dar cu anumite condiţii: 52.000 de euro, două tone de cărbune pe an, plus promisiunea că vor fi angajaţi la mină patru nepoţi de-ai lui.

Supărat că nimeni nu-l baga în seamă, iar terenul său este folosit în continuare, bătrânul şi-a îngrădit proprietatea. A blocat calea ferată şi drumul spre mină.

Proprietarul terenului susţine că a fost ameninţat de politiştii din zona şi de angajaţii Complexului Energetic Oltenia. Reprezentanţii companiei miniere au făcut plângere la poliţie.

Reprezentanţii Complexului Energetic Oltenia se plâng că au pierderi de 3 miliarde de lei în fiecare zi din cauza bărbatului care a blocat drumul spre mină.

x close