Antena 3 CNN Actualitate Cum a făcut Dan Voiculescu primul milion

Cum a făcut Dan Voiculescu primul milion

Cum a făcut Dan Voiculescu primul milion
Sursa foto: Foto: captură video YouTube
23 Mar 2019   •   22:53

Profesorul Dan Voiculescu a povestit pentru prima dată, într-un interviu, cum a reușit să facă primul milion și a demonstat, astfel, miturile legate de modul în care și-a construit averea. 

„Am început afacerile în 1990 cu Grivco, grup specializat pe comerț exterior- meseria și pasiunea mea- și, la scurt timp, cu Jurnalul Național și Antena 1. Primul milion l-am obținut în 1996 din dividende de la Grivco, aproximativ patru sute de mii de dolari și de la grupul de presă în jur de șase sute de mii. Aceasta e realitatea obiectivă, verificabilă, consemnată în acte. 

De aceea (dar și din multe alte motive, implicarea mea în presă mi-a adus mulți ”prieteni”) s-au creat nenumărate ficțiuni în jurul începutului meu. 7 ani m-am luptat pentru adevăr cu Petre Mihai Băcanu care mă acuza că administrez nu știu ce conturi secrete.

L-am dat în judecată, s-au făcut verificări, am câștigat și, în cele din urmă, domnul Băcanu, și-a cerut scuze public, însă subiectul, deși fals, a devenit o legendă urbană”, a spus Dan Voiculescu pentru Capital. 

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu milion interviu Capital
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close