Antena 3 CNN Actualitate Cum a fost călcată în picioare cenuşa Alexandrei. Imaginile revoltătoare oferite de anchetatori

Cum a fost călcată în picioare cenuşa Alexandrei. Imaginile revoltătoare oferite de anchetatori

Cum a fost călcată în picioare cenuşa Alexandrei. Imaginile revoltătoare oferite de anchetatori
Sursa foto: foto: Adevărul
25 Oct 2019   •   14:24

Cazul Caracal, deja emblematic pentru lipsa de competență a polițiștilor și procurorilor, confirmă și o prejudiciere a probelor găsite la fața locului, întărind convingerea unei lipse totale de profesionalism în modul în care oamenii legii au acționat.

În urmă cu trei luni, pe 25 iulie, Alexandra Măceşanu suna la 112 şi cerea ajutor. Apelurile disperate ale Alexandrei la 112 au demonstrat că autoritățile nu au crezut-o că este în pericol, iar Poliția a intrat în curtea criminalului abia după 19 ore. „Zeci de poliţişti şi jandarmi însoţiţi de trei procurori, doi de la Caracal şi unul de la DIICOT Craiova, au intrat în curtea suspectului Gheorghe Dincă”, scrie Adevărul.

La nici două ore, anchetatorii păreau că dețin întregul adevăr. „Mai multe fete au fost arse într-un butoi. Autorul este un mecanic auto de 66 ani din Caracal”, au fost primele informaţii primite „pe surse” de către jurnaliști. La câteva ore după aceea, în spaţiul public au început să apară fotografii cu autorul presupuselor crime.  Apoi, poliţiştii au fotografiat şi filmat zona unde fusese găsit butoiul cu fragmentele osoase. Dincă nu recunoscuse nimic, spusese că acolo obişnuia să ardă lucrurile pe care nu le mai folosea.

Mai multe, pe Adevărul.
 

 

×
Subiecte în articol: Caracal Alexandra Măceşanu
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close