Adevărul din spatele imaginilor cu angajații Casei Albe, devenite virale pe Internet. Ce legătură au ele cu victoria lui Donald Trump la alegerile prezidențiale

de A.M.P    |    11 Noi 2016   •   15:51
Adevărul din spatele imaginilor cu angajații Casei Albe, devenite virale pe Internet. Ce legătură au ele cu victoria lui Donald Trump la alegerile prezidențiale Foto: Donald Trump/Facebook

UPDATE: Fotograful EPA Jim Lo Scalzo a precizat, recent, că fotografiile care au circulat în presă cu angajații Casei Albe nu au fost făcute în momentul sosirii cuplului Trump la reședința prezidențială de la Washington, la invitația lui Barack Obama.

Scalzo afirmă că fotografiile au fost făcute în timpul discursului lui Barack Obama, din Rose Garden, în care anunța victoria lui Donald Trump la alegerile prezidențiale.

Imaginile au devenit rapid virale pe Internet și au fost preluate de presa internațională.

_________________________

Donald Trump a câștigat alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii și se va instala cât de curând la Casa Albă, alături de o parte din familia sa.

Vestea nu le-a picat prea bine angajaților, dacă e să ne luăm după fețele lor din timpul vizitei cuplului Trump la Casa Albă, la invitația lui Barack Obama.

Fotografiile făcute de jurnaliști au fost preluate intens pe rețelele de socializare, însuși Edward Snowden distribuind câteva pe contul lui de Twitter.

Preşedintele american Barack Obama a vorbit cu preşedintele ales Donald Trump şi l-a invitat să vină joi la Casa Albă. Cei doi au stat de vorbă mai mult de o oră și jumătate, Trump declarând în Biroul Oval, în fața camerelor de filmat, că Obama „este un om bun, este un om foarte bun”.

Obama a declarat că au discutat și despre problemele sensibile ale tranziției, cea mai mare temere a sa fiind aceea că Trump va distruge tot ce a construit Administrația Obama, de la Obamacare și drepturile civile până la angajamentele în lupta împotriva încălzirii globale.

Procesul transferului de putere se va încheia pe 20 ianuarie, când Trump va prelua oficial atribuţiile de preşedinte al SUA.

Parteneri
x close