Antena 3 CNN Actualitate Cum a fost primit premierul la Bruxelles. "Ponta a fost primit cu toate onorurile care i se cuvin"

Cum a fost primit premierul la Bruxelles. "Ponta a fost primit cu toate onorurile care i se cuvin"

Cum a fost primit premierul la Bruxelles. "Ponta a fost primit cu toate onorurile care i se cuvin"
28 Iun 2012   •   21:43

Andrei Marga a declarat printr-o discuţie telefonică cu Mihai Gâdea din cadrul emisiunii Sinteza Zilei, că Victor Ponta a fost primit cu toate onorurile care i se cuvin unui adevărat prim-ministru, şi a discutat cu toţi reprezentanţii statelor membre.

De asemenea, preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz,  l-a primit pe Victor Ponta cu un gest mai puţin obişnuit, un gest de prietenie, în ciuda rezervelor lui Traian Băsescu că delegaţia României nu va fi primită prea bine.


Traian Băsescu a declarat că delegaţia României care a plecat astăzi la Bruxelles nu este pregătită să înţeleagă ce se petrece în cadrul Consiliului European.

Ministrul Afacerilor Externe a ţinut să precizeze totodată că cei care fac parte din delegaţie au scris chiar şi câteva cărţi despre Europa, care contează în literatura română, aşa că preşedintele nu ar trebui să îşi facă atâtea griji de competenţele lor.

Andrei Marga a declarat că nu îl preocupă suspendarea sa din funcţie, cu toate că acum o săptămână, acesta a primit o scrisoare prin care era ameninţat că va fi suspendat daca va pleca la Bruxelles fără aprobarea  expresă a preşedintelui.

"Nu mă preocupă faptul dacă voi fi suspendat sau nu din funcţie. Guvernul se ocupă de problemele externe ale României, iar Victor Ponta este cel care conduce Guvernul.  Aşa că din partea mea toate lucrurile sunt în regulă."

Ştire în curs de actualizare.

×
Subiecte în articol: andrei marga Victor Ponta Sinteza Zilei
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close