Antena 3 CNN Actualitate Cum a încercat un fost prefect de Galaţi să o ucidă pe şefa unei instituţii

Cum a încercat un fost prefect de Galaţi să o ucidă pe şefa unei instituţii

Cum a încercat un fost prefect de Galaţi să o ucidă pe şefa unei instituţii
17 Ian 2018   •   18:08

Emanoil Bocăneanu este acuzat de trafic de influenţă, instigare la folosirea, în orice mod, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, abuz în serviciu contra intereselor persoanelor şi abuz în serviciu prin îngrădirea unor drepturi. Printre acuzaţiile aduse se numără şi cea conform căreia ar fi cerut unei firme să îi monteze o baterie de duş şi o cadă în locuinţa proprie.

Curtea de Apel Galaţi urmează să pronunţe verdictul definitiv în procesul de corupţie care îl are în prim plan pe fostul prefect Emanoil Bocăneanu. Acesta a fost condamnat într-o primă fază la opt ani de închisoare, dar a contestat decizia la instanţa superioară. Pe 11 ianuarie, judecătorii au decis să amâne pentru luna viitoare luarea unei decizii în acest caz pentru administrarea unor probe suplimentare.

De amintit este că în luna mai 2014, când fostul prefect de Galaţi se afla în arest preventiv, i-a venit ideea să angajeze un asasin ca să scape de fost şefă de la Evidenţa Persoanei, Elena Schipor, care îl reclamase la procurorii anticorupţie. Conform procurorilor, Bocăneanu a apelat la serviciile unui interlop, dar socoteala din arest nu s-a potrivit cu cea din libertate, pentru că infractorul s-a dus glonţ la Poliţie şi a povestit întreaga discuţie cu fostul prefect, scrie adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: asasinat
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close