Antena 3 CNN Actualitate Cum acţiona "înţepătorul" din tramvaiul 41. Agresa numai tinere brunete cu picioare lungi

Cum acţiona "înţepătorul" din tramvaiul 41. Agresa numai tinere brunete cu picioare lungi

Cum acţiona "înţepătorul" din tramvaiul 41. Agresa numai tinere brunete cu picioare lungi
Sursa foto: Foto: a1.ro
25 Ian 2012   •   08:40

Bărbatul care înţepa femei cu un ac în tramvai nu alegea orice femeie. Îi plăceau tinerele brunete, de preferinţă cu picioare lungi. Poliţiştii au sesizat acest lucru, după ce le-au audiat pe tinerele agresate. Plângerile acestora l-au băgat însă la închisoare pe agresor şi au convins-o pe soţia lui, tot o brunetă, să îl părăsească.

În total şapte tinere au depus plângeri la Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 6. Când domnişoarele au ajuns la audieri, procurorii au avut parte de o surpriză.  Părţile vătămate aveau o fizionomie asemănătoare, slabe, înalte, brunete sau şatene.



Agresorul le alegea din staţie şi urca odată cu ele în tramvai. Tinerele alese erau întotdeauna îmbrăcate sumar. Cătălin Nistor se apropia de ele şi le înţepa în zona picioarelor pentru a le atrage atenţia.

Soţia lui Cătălin Nistor, avocată de profesie, i-a asigurat apărarea la începutul cercetărilor soţului ei. Aşa a ajuns să citească fiecare declaraţie şi să caute scuze pentru comportamentul lui. Deşi a pledat pentru el în sala de judecată, nu o va mai face şi în viaţa personală. Judecătoria sectorului 6 a pronunţat divorţul celor doi. 



×
Subiecte în articol: agresor tramvai divort
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close