Antena 3 CNN Actualitate Cum ar putea scăpa Mario Iorgulescu de închisoarea cu executare

Cum ar putea scăpa Mario Iorgulescu de închisoarea cu executare

Cum ar putea scăpa Mario Iorgulescu de închisoarea cu executare
Sursa foto: foto: Facebook/ Gino Mario Iorgulescu
08 Oct 2019   •   20:28

Mario Iorgulescu ar putea să scape de închisoare cu executare! Un judecător poate să-i suspende executarea, condiția fiind ca pedeapsa să nu depășească trei ani de detenție.

Pedeapsa în care se încadrează fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal este de 8 luni – 6 ani, așa că există și șansa ca un judecător indulgent să suspende executarea într-o închisoare, cu condiţia ca pedeapsa să nu depăşească trei ani de detenţie, în plus, să fie și impresionat de explicaţiile pe care fiului şefului Ligii profesioniste de fotbal ar putea să le dea în momentul în care va fi apt fizic să meargă la un proces, scrie Wowbiz.ro.

Pe de altă parte, senatorul Robert Cazanciuc ar putea să strice rânduiala și Mario Iorgulescu să aibă totuși probleme reale, dacă propunerea făcută de politican, și anume suspendarea executării pedepsei în astfel de cazuri să fie interzisă.

În situația în care, proiectul de lege va fi adoptat de Parlament, nu vor mai beneficia de clemenţa justiţiei, ba chiar vor ajunge după gratii şi şoferii, inclusiv fiul șefului LPF, care au provocat accidente mortale.

×
Subiecte în articol: Mario Iorgulescu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close