Antena 3 CNN Actualitate Bucureştiul are un nou logo! Cum arată semnul reprezentativ pentru Capitală

Bucureştiul are un nou logo! Cum arată semnul reprezentativ pentru Capitală

Bucureştiul are un nou logo! Cum arată semnul reprezentativ pentru Capitală
Sursa foto: Foto: captură video
de S.T.    |    05 Mai 2017   •   09:55

Primăria Municipiului Bucureşti a desemnat un alt câștigător în concursul pentru un logo al Capitalei.

Dintr-un total de 230 de înscrieri au fost validate 204, care au fost punctate de juriu în funcţie de cinci criterii: relevanţa pentru tema concursului; design atractiv; originalitate (îmbinarea elementelor care ilustrează tradiţia istorică a Bucureştiului cu tendinţele actuale); funcţionalitate (vizibilitate şi lizibilitate, să fie uşor recognoscibil, să poată fi imprimat şi pe suprafeţe mici fără să se piardă detalii esenţiale); adaptabilitate (să permită declinarea ulterioară a unor branduri sectoriale).



În perioada imediat următoare vor fi făcute publice toate lucrările care s-au încadrat cu succes, fie şi parţial, în tema concursului, precizează PMB.

Premiul este în valoare de 50.000 de lei brut, suma reprezentând cesionarea exclusivă a drepturilor de autor, nelimitată în timp şi spaţiu, pe orice suport material şi în toate modurile, în favoarea municipiului Bucureşti, pentru utilizarea lucrării declarată câştigătoare.

Primăria Capitalei a luat decizia descalificării lucrării prezentate de Narcis Teodor Lupou în cadrul concursului pentru stabilirea unui logo al Bucureştiului, având în vedere asemănarea foarte mare dintre aceasta şi unul dintre logo-urile oraşului Taipei.

×
Subiecte în articol: logo concurs
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close