Antena 3 CNN Actualitate Cum arată pantofii, după o zi de umblat prin zăpezile Capitalei? (VIDEO)

Cum arată pantofii, după o zi de umblat prin zăpezile Capitalei? (VIDEO)

Cum arată pantofii, după o zi de umblat prin zăpezile Capitalei? (VIDEO)
Sursa foto: pantofi
04 Feb 2010   •   22:06

Să fii pieton în Bucureşti poate fi mai greu decât vă imaginaţi. Trotuarele sunt acoperite fie de bălţi imense, fie de munţi de zăpadă bătătorită.

Micul Paris pare să se transforme în mica Veneţie. Doar că bucureştenii nu sunt pregătiţi pentru schimbare. Păşesc pe trotuare de parcă ar fi teren minat. Şi nu e de mirare, având în vedere că peste tot e plin de bălţi sau mormane de zăpadă.

Responsabilitatea e pasată dintr-o parte în alta. Firmele de salubrizare se ocupă doar de o parte din trotuare, de restul sunt reponsabili fie proprietarii caselor, fie proprietarii societăţilor comerciale. Curăţatul trotuarului înseamnă altceva pentru fiecare.

Aşa că pietonii nu au de ales decât să circule încolonaţi pentru a se feri de bălţile imense. Dar unde nu a ajuns soarele, stratul de gheaţă a rămas intact.

După o plimbare de numai câteva minute pe străzile din Bucureşti, chiar şi cei mai buni pantofi arată îngrozitor. Stratul de sare strică atât aspectul, cât şi textura, aşa ca e recomandabil să folosiţi cizme de cauciuc sau încălţăminte mai veche, de care nu mai aveţi nevoie.



Observator

×
Subiecte în articol: pantofi zapada
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close