Antena 3 CNN Actualitate Neașteptat! Cum arată și ce job are fiica celebrului medic Monica Pop. Câștigă mai bine decât mama ei

Neașteptat! Cum arată și ce job are fiica celebrului medic Monica Pop. Câștigă mai bine decât mama ei

Medicul oftalmolog Monica Pop are o fiică foarte simpatică pe nume Letiția, în vârstă de 32 de ani, care anul trecut a devenit mamă pentru prima dată. Letiția este profesoară de limba franceză, însă, deși nu a ales profesia mamei, i-a moștenit dragostea pentru animale.

Neașteptat! Cum arată și ce job are fiica celebrului medic Monica Pop. Câștigă mai bine decât mama ei
Sursa foto: Agerpres
de Cristina Tudorache    |    20 Iul 2020   •   17:55

Deși fiica Monicei Pop nu i-a călcat pe urme celebrei sale mame, Letiția împărtășește aceeași pasiune pentru animale și este deosebit de implicată în protejarea acestora. Tânăra este voluntar pentru salvarea câinilor fără stăpân, dar și a altor animale aflate în suferință.

"A făcut franceza și acum vorbește în această limbă poate mai bine ca în română. Acum este profesoară la un cunoscut liceu particular și are un salariu mai mare ca al meu, ca director de spital”, a declarat Monica Pop despre singurul ei copil. 

Letiția, fata Monicăi cu Mircea, un cercetator chimist, are două mastere - unul la științe politice, făcut în engleză, și altul la ASE, în franceză. Aceasta are o reputație foarte bună și este apreciată de cei din jur pentru blândețea și inteligența ei.

Anul trecut, Monica Pop a devenit bunică

Anul trecut, managerul Spitalului de Oftalmologie, Monica Pop, a scris un mesaj în care a mulţumit spitalului în care a născut Letiţia, care a devenit mamă pentru prima oară. “Un eveniment fericit ne-a dat prilejul şi privilegiul de a "cunoaşte" un spital modern, cochet, curat, cu profesionişti desăvârşiţi! Mâini şi suflete de aur! Medici, de la primari la rezidenţi, asistente, infirmiere! Comportament profesional şi uman, impecabil! Oameni cu inimă mare!”, a postat Monica Pop.
 

×
Subiecte în articol: Monica Pop fiica
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close