Antena 3 CNN Actualitate Cum arată viața lui Radu Mazăre după gratii. Dezvăluiri făcute de mama sa: „S-ar putea de săptămâna viitoare să-l ducă la muncă”

Cum arată viața lui Radu Mazăre după gratii. Dezvăluiri făcute de mama sa: „S-ar putea de săptămâna viitoare să-l ducă la muncă”

Cum arată viața lui Radu Mazăre după gratii. Dezvăluiri făcute de mama sa: „S-ar putea de săptămâna viitoare să-l ducă la muncă”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    14 Iun 2019   •   10:50

Radu Mazăre a fost vizitat la Penitenciarul Rahova de mama sa.

„E un luptător. Suntem actori foarte buni, el vrea să nu mă facă să sufăr și eu la fel. Ne zâmbim, îl încurajez că o să treacă, el îmi urează sănătate. Roxana (iubita lui Radu Mazăre - n.red.) vine spre sfârșitul lunii în România”, a spus Gabriela Mazăre, mama fostului primar al Constanţei.

„5 iulie e ziua lui de naștere. Vrem să o sărbătorim, a făcut cerere pentru cinci persoane, pentru frații lui, pentru mine, fiul lui și Roxana. Să stăm la o masă față în față, nu să ne privim prin geam ca acum(...). Roxana e o fată foarte bună și n-am cuvinte să-i mulțumesc că e alături de el în situația asta grea în care este. E de apreciat, nu multe fete ar face asta. Radu o iubește, a vrut să facă un gest care să compenseze într-un fel această dăruire a Roxanei”, a dezvăluit mama lui Radu Mazăre.

„Radu citește, se uită puțin la televizor. Seriale nu urmărește. Nu intră în contact cu foarte multă lume. Când iese afară se învârte în cerc două ore, s-ar putea de săptămâna viitoare să-l ducă la muncă, la reparații auto sau la tâmplărie”, a mai spus ea.

Radu Mazăre va rămâne în Penitenciarul Rahova, în regim închis, până cel puţin în anul 2021.

Fostul primar stă în cameră cu doi turci și cu un cetățean român. 

Acesta urmează să se căsătorească în iulie cu iubita lui, Roxana, pe care a cerut-o de soție prin telefon. 

 

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close