Antena 3 CNN Actualitate Cum au ajuns o fostă miss Buzău și fiica lui Paul Stănescu consilierele lui Sorin Grindeanu

Cum au ajuns o fostă miss Buzău și fiica lui Paul Stănescu consilierele lui Sorin Grindeanu

Cum au ajuns o fostă miss Buzău și fiica lui Paul Stănescu consilierele lui Sorin Grindeanu
Sursa foto: sursă foto: pixabay.com
16 Iul 2019   •   15:20

Fostul premier timișorean Sorin Grindeanu, în prezent șeful Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații , a angajat în cadrul instituției nu mai puțin de șase consilieri.

Potrivit Libertatea, printre aceștia se numără și două tinere fără nicio experiență. Este vorba de Cătălina Miriță, fosta miss Buzău, și Alina-Gabriela Modan, fiica fostului vicepremier PSD Paul Stănescu, care au fost angajate la începutul acestui an.

Cătălina Miriță, are 24 de ani, iar înainte de a ajunge în ANCOM a lucrat la Asociația Română a Apei, conform declarației de avere. CV-ul tinerei lipsește de pe site, iar de pe internet, jurnaliștii de la Libertatea au aflat că aceasta a urmat un master la SNSPA și au descoperit că a fost pe coperta British Mode când avea 18 ani, fiind aleasă dintre 40 de modele. 

Alina-Gabriela Modan, noua consilieră a lui Sorin Grindeanu, are 23 de ani. Aceasta este fiica fostului vicepremier Paul Stănescu, însă și-a schimbat numele anul trecut după ce s-a căsătorit, la Caracal, cu Robert Modan.

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close