Antena 3 CNN Actualitate Cum au "înflorit" financiar miniştrii lui Boc. În timpul mandatului, şi-au îngroşat conturile bancare şi au scăpat de datorii

Cum au "înflorit" financiar miniştrii lui Boc. În timpul mandatului, şi-au îngroşat conturile bancare şi au scăpat de datorii

Cum au "înflorit" financiar miniştrii lui Boc. În timpul mandatului, şi-au îngroşat conturile bancare şi au scăpat de datorii
Sursa foto: Foto: adelaidereview.com.au
20 Mar 2012   •   08:21

Funcţia de ministru pare să le fi adus noroc unora dintre miniştrii Cabinetului Boc. Câţiva dintre foştii miniştri democrat-liberali au reuşit în timpul mandatului să scape de datorii, să-şi cumpere obiecte de valoare sau să-şi îngroaşe conturile bancare, informea Ring.

Printre cei cărora le-a priit mandatul de ministru se numără fostul ministru al Educaţiei Daniel Funeriu, fostul ministru al Internelor, Traian Igaş, fostul ministru de Finanţe, Gheorghe Ialomiţianu, şi fostul ministru al Agriculturii, Valeriu Tabără.

Daniel Funeriu
a reuşit să pună bani deoparte în ultimii ani. Potrivit declaraţiei de avere completate la eliberarea din funcţie, Funeriu are în bănci cu 236.692 de euro mai mult faţă de cât avea în momentul în care a ocupat fotoliul de ministru, respectiv 424.909 de euro.



În declaraţia de avere completată în 2010, Traian Igaş se mândrea cu bijuterii în valoare de 7.000 de euro. În prezent şi-a mărit colecţia, având bijuterii de 9.000 de euro. În plus, el are în conturi 60.000 de lei, în condiţiile în care, în momentul ocupării fotoliului de la Interne, nu avea niciun leu la bancă.



Iar fostul ministru al agriculturii Valeriu Tabără a reuşit să-şi plătească o parte din datorii, dar să şi economisească. În 2009, el avea la bancă doar 2.000 de lei, iar acum Tabără are în conturi 55.000 de lei şi 1.000 de euro.


 

×
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close