Antena 3 CNN Actualitate Cum au petrecut politicienii de Revelion. Postările de pe Facebook stau mărturie

Cum au petrecut politicienii de Revelion. Postările de pe Facebook stau mărturie

Cum au petrecut politicienii de Revelion. Postările de pe Facebook stau mărturie
02 Ian 2014   •   15:27

Nebăgaţi în seamă prea mult de Revelion, politicienii şi-au postat în ultimele ore, pe reţelele de socializare, fotografii cu ceea ce au făcut şi cu cine au petrecut în noaptea dintre ani. Cei mai mulţi au postat fotografii în care apar alături de familii sau în stradă, dar sunt şi fotografii cu explicaţii mai interesante.

Primarii au îmbinatul utilul cu plăcutul de Revelion. După ce au spus LA MULŢI ANI! împreună cu alegătorii s-au retras alături de familii.

Lângă primari au fost nelipsiţii parlamentari. Şeful TSD, deputatul Mihai Sturzu nu a ratat ocazia să se tragă în poză lângă cel mai votat primar din ţară, iar secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu nu a lipsit de lângă fostul campion la box Mihai Leu.

Premierul Victor Ponta a postat pe 1 ianuarie o poza cu familia sa şi cu un mesajul de "La Multi Ani 2014".

În familie dar şi alături de câţiva prieteni a petrecut sfârşitul de an şi fostul premier Adrian Năstase.

Tot pentru un tablou de familie a optat şi liderul deputaţilor PPDD, Daniel Fenechiu, iar purtătorul de cuvânt al PNL, deputatul Cristina Pocora a început 2014 sub vâsc alături de soţ şi fetiţă.

Alături de familie a fost de Revelion şi ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, iar reprezentantul României la CEDO, judecătorul Iulia Motoc apare lângă brad cu nepoţica.

Tot cu familia dar la un restaurant au sărbătorit şi secretarul general al PNL, Eduard Hellvig, deputatul liberal Ionuţ Stroe sau deputaţii PSD, Stanciu Zisu şi Ionel Arsene.

Ministrul de externe, Titus Corlaţean a postat o poza cu o pisica neagra cu lăbuţe albe cu mesajul: "Pisoiul meu, Mitzi, de Revelion.. Prea puţin interesat..", a scris ministrul de Externe, iar colega sa de Senat de la PP-DD, Steliana Miron a salutat noul an de pe o plajă din Australia.

×
Subiecte în articol: revelion
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close